Vajad transpordi abi väiksemas koguses kauba või jäätmete veoks?
Tagaluugiga furgoonautoga saab vana mööbel,  ohtlikud jm jäätmed või nt ehituspoest EPS plaadid mugavalt sihtkohta kohale toimetatud.

Telli teenus telefonil 44 55 760 või info@paikre.ee.

Ehitus- ja lammutusjäätmed


Ehituse, lammutamise ja remonditööde käigus tekkinud jäätmed tuleb toimetada käitluseks jäätmejaama. Selleks saab tellida ehitusjäätmete konteineri läbi kodulehe või tuua need sobivasse jäätmejaama ise.

 
Loe edasi

Ohtlikud jäätmed


Ohtlikud jäätmed reostavad ja ohustavad keskkonda kõige enam, lisaks omavad mürgisuse tõttu suurt terviseriski ning on plahvatus- ja tuleohtlikud.

Olgu tegemist värvi, kemikaalide, ravimite, saastunud pinnase vmt jäätmetega – Paikre aitab nii ohtlike jäätmete kogumise kui utiliseerimisega.

Loe edasi

Põllumajandusplast


Põllumajandusplastist ja põllumajandusplasti jäätmetest on mugav ja lihtne vabaneda. OÜ Paikre korraldab põllumajandusplasti kogumise ja keskkonnaohutu käitlemise.
Materjal suunatakse maksimaalselt tagasi taaskasutusse.

Telli teenus siit või helista kliendihaldurile telefonil 44 55 767.
Loe edasi

Klienditugi


Paikre infotelefon 44 55 760 vastab kõnedele E-R 8.00-16.30
Küsimused ja päringud on oodatud emailile või võta ühendust läbi ankeedi. Kirjutada saab meile aadressile info@paikre.ee

Liitu meeskonnaga


Töötame puhtama elukeskkonna heaks!
Paikre on uuendusmeelne ja stabiilne tööandja. Me toetame Sinu arengut ning väärtustame Sinu panust. Me töötame selle nimel, et meie kõigi elukeskkond muutuks puhtamaks ja jäätmed saaksid uue elu. Igal Paikre töötajal on selles suur osa.
Kirjuta meile info@paikre.ee.
Oodatud on ka praktikandid.